Skip to content
Imatge Article Blog EUM WelcomeDay 2024

La EUM celebra el #WelcomeDay24 confiant en felicicat per a les dinàmiques grupals

El passat dilluns 9 de setembre, les portes de la EUM (Escola Universitària de la Mediterrani) es van obrir de bat a bat per donar la benvinguda a una nova generació d’estudiants tant de grau com de cicles. Per tercer any consecutiu feliciCat va participar-hi com a entitat col·laboradora, aportant tres sessions associades al benestar universitari i a la necessitat de fomentar la coneixença entre diferents grups que iniciaven un camí de quatre anys.

El Welcome Day es va convertir en un esdeveniment inoblidable per a tots els nouvinguts, ja que des de primera hora del matí, el campus va rebre als futurs professionals del turisme, màrqueting, logística i publicitat amb els braços oberts. La il·lusió i l’expectativa es respiraven a l’ambient, mentre els estudiants creaven els primers grups i accedíen a les aules.

Conèixer als seus companys i al professorat que els acompanyarien en aquesta nova etapa era el principal objectiu. Transmetre els valors de la EUM, el seu propòsit i donar a conèixer des del primer dia que a la  universitat no només s’hi ve a estudiar, també a crear relacions de qualitat, a emprendre, a evolucionar com a persona, a gestionar les emocions, a relaxar-se, a inspirar-se, a gaudir del present, entre moltes altres.

Una de les activitats estrella de la jornada va ser la dinàmica de grup impartida per Eduard Alcaraz Espriu, fundador de feliciCat. A través d’aquesta experiència, els estudiants van poder connectar entre ells, descobrir les seves fortaleses i establir els primers llaços d’amistat que marcaran el seu pas per la universitat. També incrementar la confiança i personal i entre ells.

El matí va ser el torn per a l’alumnat del grau de Turisme i DG (Doble Grau en Turisme i Màrqueting). La tarda va continuar amb la benvinguda als estudiants dels graus en Màrqueting i Logística Empresarial. Cadascú amb els seus propis projectes i aspiracions, tots compartien la mateixa il·lusió per aprendre i créixer en un entorn acadèmic d’excel·lència.

Amb el Welcome Day, l’EUM va donar la benvinguda a una nova generació d’estudiants, plena de talent i entusiasme. Des de feliciCat estem completament convençuts que aquests joves professionals aconseguiran grans èxits en el seu futur i que ho faran gràcies a l’aplicació dels set benestars que conformen la felicitat personal i col·lectiva en l’àmbit universitari: benestar físic, benestar emocional, benestar tecnològic, benestar mediambiental, benestar nutricional, benestar social i benestar econòmic.

A continuació s’exposa una galeria d’imatges de la jornada.


Interessat/da en una jornada que dinamitzi i cohesioni l’alumnat? Contacta’ns i sol·licita informació sense compromís. Estarem encantats d’escoltar les teves necessitats.

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
Nom
Indica el número aproximat de persones que participarien en la jornada.
Verificació
Back To Top