feliciCat s’alia amb Emogg, una solució tecnològica que reconeix les emocions de les persones.
feliciCat s'alia amb Emogg, una nova solució tecnològica per reconèixer les emocions de les persones, tant per a esdeveniments corporatius com a iniciatives de caràcter intern. Es basa en intel·ligència artificial i una tecnologia pròpia de reconeixement facial, per la qual cosa, a través d'una càmera, Emogg registra les emocions de fins a 30 persones.
Reconeixement facial a través de càmeres
No és la primera vegada que veiem tecnologies de reconeixement facial i sembla que aquest tema avança cada cop amb més R+D. Emogg va arrencar fa temps amb un focus al sector de l'entreteniment, en concret el de l'streaming de continguts i els esports. A l'equip promotor de Emogg troba Richi i Larry, dos experts en l'entrenament d'esportistes d'elit amb més de 20 anys d'experiència treballant les àrees cognitives (àrea emocional i mental) d'atletes top mundials.
A través d'una càmera, Emogg registra les emocions de fins a 30 persones , “sent una mostra molt significativa del públic assistent”, segons ens expliquen els fundadors. Si la xifra d'assistents és més gran només caldria afegir més càmeres.
Ens diuen que estan treballant per multiplicar per tres aquest número i ser capaços de registrar fins a 100 persones per càmera.
No només mesuren la cara.
No només es mesuren els trets expressius a la cara de les persones, a Emogg diuen que afegeixen molta més informació de l'entorn més enllà del reconeixement facial.
“Els reconeixements facials són capaços de registrar les variacions, o microgestos, d'una malla de punts representats a les nostres cares. Des d'Emogg hi afegim altres variables com el moviment de les persones, la seva posició, les diferències de colors, entre d'altres factors. A més a més, afegim altres factors mitjançant tota la informació que ens ofereix el so que es genera durant l'esdeveniment”.
De moment, diferencien entre dos tipus d'emocions, les bàsiques i les avançades. Entre les bàsiques estarien les següents emocions: alegria, enuig, sorpresa, tristesa, por i disgust. Les avançades, són emocions derivades que estan treballant a Emogg, com a nivells d'activació, exaltació, concentració i estrès en serien algunes.
Un exemple? Van registrar les emocions del públic durant una partida de Valorant (videojoc de competició) que es va realitzar al Hub de Team Heretics al centre comercial Islazul, a Madrid. Durant tot el desenvolupament de la competició van registrar els nivells d'exaltació/alegria, serietat/enuig, concentració i sorpresa dels assistents. "Una informació molt valuosa per millorar properes edicions d´aquest tipus d´esdeveniments i generar interaccions amb el públic en els seus moments de més activació".
Per a esdeveniments presencials i virtuals.
Emogg permet registrar les emocions de les persones en un entorn presencial, tant local (una formació a un equip que es desenvolupa a Barcelona) com a remot (si l'esdeveniment es desenvolupa a Melbourne, Austràlia, per exemple). "Les càmeres envien el senyal a l'Emogg Cloud, on la nostra IA és capaç de reconèixer les emocions dels assistents en directe", ens expliquen.
També podeu registrar les emocions dels usuaris en un entorn virtual: Zoom, Microsoft Teams o Google Meet , entre d'altres.
Ens diuen que amb Emogg també és possible registrar les emocions d'aquella audiència que vulgui compartir allò que sent mentre consumeix un programa en directe (streaming) o assisteix a una presentació en una convenció, des de plataformes com YouTube, Facebook Live, Twitch…
Diferents nivells de precisió segons les necessitats de lempresa.
El nivell de precisió depèn de diversos factors, per una banda, aquells relacionats amb el vídeo: la càmera, qualitat del “frame”, la distància amb el públic, la il·luminació i la capacitat d'enviament de dades (streaming) en el cas del anàlisi en remot.
Un altre factor important és la potència de la IA utilitzada. Depenent de la necessitat de cada client i cada cas dús, a Emogg ens diuen que disposen duna varietat de serveis amb diferents nivells de precisió, volum de dades i quantitat democions registrades perquè puguem adaptar-nos a cada esdeveniment.
A continuació, us mostrem un exemple de l'informe bàsic d'EMOGG resultant d'una reunió virtual.
Vols més informació sobre el servei d'EMOGG? Escriu-nos a hola@felicicat.cat o truca'ns al 637444571.
T'agrada el nostre contingut i els esdeveniments en què participem? Et convidem que t'uneixis a la comunitat feliciCat T'esperem!